петък 19, юли 2024г.
Текущи публикации за раздел "Училищен ученически съвет"
Дата на публикуване:22.11.2022г.
Кратък текст:

Да прочетем заедно - инициатива на училищния ученически съвет


Съдържание:

На 21.11.2022 г., в изпълнение на графика за дейността на училищния ученически съвет към Основно училище "Христо Ботев" с. Остров за учебната 2022/2023 година, участниците в него - четвъртокласници, петокласници, шестокласници и седмокласници, четоха приказки на най-малките ученици - от първи и втори клас - в група за целодневна организация на учебния ден 1. Под ръководството на г-жа Анелия Богданова, учител - начален етап, членовете на съвета бяха подготвили интересни истории и книжки, с цел да покажат колко хубаво е да четеш и още по-хубаво - да се научиш да го правиш сам.

Най-малките слушатели благодариха на каките и батковците и обещаха, че ще се научат да четат гладко и изразително като тях, а така също дадоха да се разбере, че са редовни посетители в библиотеката към Народно читалище "Развитие - 1903" в с. Остров.

Училищният ученически съвет благодари за гостоприемството на ръководителя на ГЦОУД 1 - г-жа Маргарита Филипова. Подобни съвместни дейности между учениците от отделните етапи имат своята значимост за предаването на опит и общата мотивация за постигане на резултати, а в конкретния случай - мотивиране на интерес към четенето.

Снимки са публикувани в раздел "Галерия".


Публикувано от:
Богданова, Анелия
Учител - начален етап